Naslovna Automobili Evo šta treba da znate ukoliko iznajmljujete automobil

Evo šta treba da znate ukoliko iznajmljujete automobil

Ukoliko ste stranac u Beogradu ili jednostavno živite u ovom gradu a tražite jednostavan način da se vozite po gradu onda je rent a car usluga kao stvorena za vas. Ponekad je kupovina automobila kao i održavanje istog jako skupo. Ponekad se strancu koji želi da poseti naš glavni grad najviše isplati upravo iznajmljivanje automobila. Taksi prevoz može biti skup a javni gradski prevoz ima svoje manjkavosti. Ovde pre svega mislimo na velike gužve a i obično zavisnost od reda vožnji koji vam se ne isplati ukoliko imate na raspolaganju samo vikend da obiđete našu prestonicu.

Do rent a car Beograd usluge u našem gradu možete doći jako lako. Za rezervaciju autmobila vam je potreban samo internet pritup i par klikova. Ukoliko znate unapred datum putovanja, najbolje je da rezervaciju izvršite tada odmah kako bi bili sigurni da ćete dobiti željeni model automobila. Ukoliko još niste koristili ovu vrstu usluge ne brinite, donosimo vam par saveta kako bi se što lakše u budućnosti prilikom iznajmljivanja vozila snašli. 

Pre same rezervacije

Ako ste već odlučili da ćete iznajmiti vozilo prvo što treba da uradite jeste da pronađete najadekvatniju rent a car agenciju a zatim je detaljno istražiti. Danas skoro svaka agencija ima svoj veb sajt pa tako izanalizirajte sve i uporedite sa ostalim agencijama upravo putem vebsajta. Na osnovu vebsajta možemo domah videti nivo profesionalizma određene agencije. Takođe nije u svakoj agenciji ponuda automobila ista pa tako potražite da li vaša odabrana agencija ima u posedu vozilo koje baš vi želite. Većina rent a car Beograd agencija ima prilično prijatno osoblje koje uvek možete pitati za sve što vas interesuje i što vam nije jasno.  

Danas zahvaljujući Google recenzijama takođe možemo proceniti o kakvoj je rent a car agenciji reč. Tamo možemo pronaći objektivne recenzije raznih korisnika. Možda još bolja varijanta jeste sama preporuka za određenu rent a car agenciju jer na kraju krajeva lično iskustvo je neprocenjivo. Ono što je bitno da napomenemo jeste da pre same rezervacije obavezno pitate predstavnike agencije i o mogućnošću opcije iznajmljivanja vozila bez davanja depozita. Neke agencije traže depozit prilikom rezervacije dok je kod nekih rent a car bez depozita podrazmenavana opcija. 

Da biste vozilo iznajmili potrebna vam je lična karta ili pasoš, minimum godinu dana posedovanja vozačke dozvole kao i navršena 21 godina života. 

Preuzimanje vozila

Vozilo preuzimate u skladu sa dogovorom koji ste imali sa agencijom. Pre preuzimanja vozila proverite vozilo da li je u ispravnom stanju. Najbolje bi bilo da vozilo slikate, kako spolja tako i unutra tako da imate dokaz da niste vi prouzrokovali štetu. Vozilo treba da bude u savršenom stanju i ako primetite bilo šta ili imate određene zamerke, odmah to recite predstavniku agencije.

Povratak vozila

Vozilo vraćate takođe prema unapred utvrđenom dogovoru. Povedite računa da vozilo vratite u dogovoreno vreme jer u suprotnom u tom slučaju većina agencija će da vam naplati čitav dodatni dan. Autmobil dobijate sa punim rezervoarom i dužni ste da ga u istom stanju i vratite. 

- Advertisment -

Most Popular

Tunis ili Turska – Poređenje uz koje će izbor biti lakši

Planiranje letovanja zahteva pažljiv izbor destinacije, a izbor između Turske i Tunisa može biti posebno izazovan. Obe zemlje nude jedinstvene atrakcije, prelepe plaže i...

Sta uključuju veliki gradjevinski projekti – Sve što je potrebo da znate

Veliki građevinski projekti su monumentalni poduhvati koji zahtevaju detaljno planiranje, velike resurse i inovativne tehnologije. Ovi projekti ne samo da oblikuju pejzaž naših gradova...

Kako napraviti idealan plan za mršavljenje – Hrono dijeta za fit figuru do leta

Hrono dijeta je postala popularna širom sveta zahvaljujući svom jedinstvenom pristupu ishrani i mršavljenju. Osnova hrono dijete je u sinhronizaciji unosa hrane sa biološkim...

Vodič za učenje muzičkih nota

Muzičke note su osnovni gradivni blokovi muzike, a njihovo učenje je prvi korak ka razumevanju i sviranju muzičkih dela. Bez obzira da li ste...

Recent Comments