Naslovna Sport Najbolja NBA ponuda u MerkurXtip-u

Najbolja NBA ponuda u MerkurXtip-u

Počela je nova sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu (NBA), a kvalitetni timovi i dobro raspoređena konkurencija garantuju izjednačenu borbu najpre za plej-of, a potom i za titulu. Najveće svetske zvezde igre pod obručima već u prvim utakmicama pokazale su da nas iz noći u noć očekuje spektakl, a MerkurXtip u korak prati najbolju ligu.

Dobro je poznato da u MerkurXtip-u košarka ima svoje posebno mesto, ponuda se od samog početka jednostavno ističe u odnosu na konkurenciju. Naravno, kada je u pitanju NBA, ponuda mora da bude najjača.

Uobičajene igre za svaki meč su pobednik, pobednik sa hendikepom, ukupan broj poena na meču, na poluvremenu pa i po četvrtinama, kao i kombinacije pobednika uz ukupan broj poena, ali na to smo svi navikli. Ono što ističe MerkurXtip od konkurencije jeste ponuda kada su u pitanju specijali i to oni koji su vezani za performanse igrača.

Broj poena, skokova ili asistencija gotovo svih igrača sa svih mečeva mali su deo ponude, a ono što je posebno jesu dueli igrača. Ko će biti uspešniji Lebron Džejms ili Kevin Durent, Kari ili Jokić i koliko će poena zajedno postići? Podrazumeva se da je u ponudi klađenje na pitanja, ko će biti MVP, najbolji trener godine, najbolji defanzivac, igrač koji je najviše napredovao, ruki godine, kao i pobednike konferencija i glavno pitanje, ko će biti novi šampion NBA? Sve to na jednom mestu, samo u MerkurXtip-u.

Najnovija stvar, u inače prebogatoj ponudi, je kategorija pod nazivom “Zvezda večeri” gde će biti ponuđen spisak svih superstarova koji igraju istog dana, a treba izabrati najuspešnijeg. Kvote na najboljeg pojedinca večeri biće vrhunske, a pogoditi tako nešto je izazov koji će se ponavljati svakog dana do kraja sezone.

Uz NBA, u MerkurXtip-u ogromna pažnja posvećena je Evroligi i Evrokupu, kao i većini evropskih liga, sa najširom ponudom na našem tržištu, a u planu su nove igre i iznenađenja za sve one kojima je košarka u srcu.

Pratite NBA, igrajte se sa MerkurXtip-om jer najbolji uvek idu zajedno!

- Advertisment -

Most Popular

Tunis ili Turska – Poređenje uz koje će izbor biti lakši

Planiranje letovanja zahteva pažljiv izbor destinacije, a izbor između Turske i Tunisa može biti posebno izazovan. Obe zemlje nude jedinstvene atrakcije, prelepe plaže i...

Sta uključuju veliki gradjevinski projekti – Sve što je potrebo da znate

Veliki građevinski projekti su monumentalni poduhvati koji zahtevaju detaljno planiranje, velike resurse i inovativne tehnologije. Ovi projekti ne samo da oblikuju pejzaž naših gradova...

Kako napraviti idealan plan za mršavljenje – Hrono dijeta za fit figuru do leta

Hrono dijeta je postala popularna širom sveta zahvaljujući svom jedinstvenom pristupu ishrani i mršavljenju. Osnova hrono dijete je u sinhronizaciji unosa hrane sa biološkim...

Vodič za učenje muzičkih nota

Muzičke note su osnovni gradivni blokovi muzike, a njihovo učenje je prvi korak ka razumevanju i sviranju muzičkih dela. Bez obzira da li ste...

Recent Comments