Tende za dvorište, terase i lokale kao sjajan način dobijanja idealnog hlada

0
118
tende za dvoriste cena

Uticaj sunčeve svetlosti sa sobom nosi upijanje vitamina D, ali često i crvenilo, iritacije, čak i brojne zdravstvene probleme. Zbog toga, u doba dana kada je kapacitet svetlosti u punom jeku, važno je obezbediti odgovarajuću zaštitu, ne samo u pogledu faktora kreme, već i eksterijera u čijim lepotama se uživa tokom toplog vremena.

Tende za dvorišta, kao i tende za terase, idealan su način da se otvoreni prostor namenjen odmoru, kao i objekti poslovnih namena, učine savršenim za korišćenje u svako doba dana i bez obzira na intenzitet svetlosti. U modernom dobu dostupne su raznovrsne tende za terase cena je neznatna generalno, a posebno ukoliko se uporedi sa drugim konstrukcijama dobijanja hlada, kao i benefitima koji se dobijaju njihovim postavljanjem.

Tende za dvorište – savršenstvo koje traje i pruža pravo osveženje

Često se u prostoru dvorišta mogu videti drvene pergole, danas sve češće i bioklimatske pergole, ali i nenametljive tende koje štede svaki prostor. Tende za dvorište namenjene su svakom otvorenom prostoru na kojem nije moguće postaviti drugu konstrukciju za stvaranje prirodnog hlada i ambijenta za osveženje. Pored toga, veliki broj ljudi odlučuje se za tende za terase i dvorište čak i kada imaju letnjikovac, pergole, ili neku drugu varijantu prostora za uživanje, jer su kompaktnog i unikatnog dizajna.

Kao snažna zaštita od prodiranja sunčevih zraka, pregrevanja baštenskog nameštaja i uticaja visokih temperatura, uz pokretnu konstrukciju i mogućnost jednostavne manipulacije, tende za dvorište su izbor koji je popularan dugi niz godina. Ukoliko su već postavljene druge konstrukcije i nameštaj za uživanje, dodatak tende može učiniti da se dobije savršen hlad, dok se izrađuju u potrebnim dimenzijama i prema željama poručioca.

Tende za terase – optimalan nivo svetlosti koji je potreban balkonu

Kako na prostoru balkona ne mogu jednostavno biti postavljene kostrukcije pergole, paviljona, a ni letnjikovca ukoliko kvadratura nije značajnog kapaciteta, tende za terase su idealno rešenje. Naime, tende za terase postavljaju se pričvršćivanjem u zidove, a ručnim ili električnim pogonom aktiviraju i pokreću za dobijanje hladovine, kao i vraćaju u prvobitni položaj kada se ne koriste. Inovativne tende za terase imaju mogućnost podešavanja uglova pod kojim će biti pozicionirano zaštitno platno, uz ručke koje se nalaze sa strane, ili upotrebu tastera i daljinskog upravljača. Uz automatsko pokretanje, tende za terasu mogu biti spremne za dobijanje hladovine za svega nekoliko sekundi.

Tende Beograd dostupne su u velikom broju boja, dezena, a često se za objekte poslovne namene i brendiraju uz kvalitetnu štampu logotipa, naziva firme, kontakt i drugih podataka. Tende za terasu mogu biti pravougaone, kockaste ili nepravilnog oblika, a izrađuju se u potrebnim dimenzijama za svaku terasu. Kako često balkoni stambenih prostora imaju malu kvadraturu, odličan su izbor koji prati i sjajna cena. Kada se biraju inovativne vertikalne tende za terasu cena se određuje u zavisnosti od dimenzija, materijala izrade i mehanizma pokretanja.

Kada se kupuju najbolje tende cena se može pronaći na nivou od svega nekoliko hiljada, do više desetina hiljada dinara, u zavisnosti od konstrukcije, platna i mehanizma pokretanja. Generalno, tende za dvorište su savršen način da se dobije hladovina iznad baštenskog nameštaja, dok su tende za terase rešenje koje štedi prostor, odlična je reklama poslovnih prostora i daje privatnost stambenim objektima.