Naslovna Vesti Predstava "Guliver", putovanje kroz preispitivanje različitosti

Predstava “Guliver”, putovanje kroz preispitivanje različitosti

Egzotično putovanje Gulivera vodi nas kroz preispitivanje različitosti, snazi i slabostima, o nasilju i teroru velikih nad malima, o predrasudama.

“Mali dečak koji je pobegao od kuće da bi možda nešto novo zatekao na tom putu. Dosadno mu je kod kuće i mislio je da je taj svet u kome je živeo prazan i koji ga ne ispunjava. A zapravo posle dolazi do toga da otkriva neke svoje mračne strane na tom putu”, kaže glumac Arsenije Tubić.

Rediteljka Isidora Goncić navodi da je jako želela da to izvede, i to kako da napravi Liliputaniju i Svet džinova na sceni jer joj je to bilo izazovno.

“Tako sam se trudila da ta putovanja budu što luđa i što veća egzotika”, priča Goncićeva.

Ivana Adžić će se u predstavi “Guliver” pojaviti u ulozi Kraljice Liliputanaca, razmažene ćerke Džin i muve. Pored novih projekata raduje se igranju na letnjoj dečjoj sceni Tašmajdan.

“Predstavljamo se sa tri predstave. Jedna od njih je i ‘Srce u junaka Kraljevića Marka’, koja po mom mišljenju i vapi da se igra napolju pošto je takva i scenografija i seno i sve tako ima veze sa prirodom. Tako da mislim da će deci biti jako zanimljivo da opet mogu da gledaju predstave pošto mislim da su u ovom karantinu kao i svi svenuli”, ispričala je Adžićeva.

Pored predstave o Kraljeviću Marku najmlađa publika će na otvorenoj sceni videti “Malu školu rokenrola” i “Čarobnu knjigu”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Advertisment -

Most Popular

Zdravi obroci dostava: Brza i ukusna rešenja za Vašu zdravu Ishranu

U današnjem brzom ritmu života, održavanje zdrave ishrane postaje izazov, a balansiranje između poslovnih obaveza, porodičnih aktivnosti i fizičkih vežbi često ostaje nedostižan cilj....

Dodatna računarska oprema

U današnjem digitalnom dobu, računari su postali središnji deo našeg svakodnevnog života. Bilo da radimo od kuće, igramo video igre, ili jednostavno surfujemo internetom,...

Zašto je vaša bezbednost i zaštita porodice bitna

Život je neizvestan, a misao o neplaniranim događajima i neželjenim situacijama može biti zastrašujuća. Nijedan od nas ne može predvideti budućnost, ali možemo preduzeti...

Šta nakon provoda?

Jutarnja kafa u boemskim kafićima Nakon uzbudljive noći provoda u Beogradu, možda vam je potrebno malo opuštanja i vraćanje u normalan ritam. Ništa ne može...

Recent Comments