Naslovna Vesti Mnoga vrata su zatvorena, društvene mreže sada su nova pozornica

Mnoga vrata su zatvorena, društvene mreže sada su nova pozornica

Društvene mreže sada su nova pozornica. Koncertne hale, pozorišne sale i bioskopi prazni su u većem delu sveta, ali nastupi broje na hiljade gledalaca.

U kontaktu sa publikom su i svetski muzeji. Muzej Orsej iz Pariza, Muzeji iz Firence, Berlina, Amsterdama. A najveće svetske zvezde izvode koncerte od kuće. Slično je i kod nas. 

Ako ste u dilemi koju knjigu, izložbu ili koncert da pogledate, preporuke stižu iz raznih delova sveta.

Miodrag Radonjić, glumac preporučuje knjigu “Monah Kalist”. 

“Upravo sam zbog ovog karantina i ostanka kod kuće izabrao taj naslov, zato što to je priča o jednom duhovniku koji je smešten u formu romana, nije dosadno. Mislim da je interesantno videti kroz koja iskušenja prolazi taj junak. U odnosu na iskušenje kroz koje mi prolazimo sada, to je zaista smešno”, rekao je Radonjić. 

Marija Karan, glumica, koaj se javlja iz Los Anđelesa kaže da su mnoga vrata zatvorena iz opravdanih razloga ali je internet prozor je otvoren.

“Stoga vam ja preporučujem da pogledate jednu virtuelnu izložbu umetnicu Luis Buržua na sajtu galerije, kao i knjigu o Bilu Kembelu”, rekla je glumica.

Pred publikom su i digitalne biblioteke, predstave Narodnog pozorišta u Beogradu, koje je omogućilo da se izraze želje preko njihovog sajta. Možete da posetite i 10 muzeja u Srbiji, a omogućen je i digitalni obilazak čak 60 muzeja širom sveta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Advertisment -

Most Popular

Tunis ili Turska – Poređenje uz koje će izbor biti lakši

Planiranje letovanja zahteva pažljiv izbor destinacije, a izbor između Turske i Tunisa može biti posebno izazovan. Obe zemlje nude jedinstvene atrakcije, prelepe plaže i...

Sta uključuju veliki gradjevinski projekti – Sve što je potrebo da znate

Veliki građevinski projekti su monumentalni poduhvati koji zahtevaju detaljno planiranje, velike resurse i inovativne tehnologije. Ovi projekti ne samo da oblikuju pejzaž naših gradova...

Kako napraviti idealan plan za mršavljenje – Hrono dijeta za fit figuru do leta

Hrono dijeta je postala popularna širom sveta zahvaljujući svom jedinstvenom pristupu ishrani i mršavljenju. Osnova hrono dijete je u sinhronizaciji unosa hrane sa biološkim...

Vodič za učenje muzičkih nota

Muzičke note su osnovni gradivni blokovi muzike, a njihovo učenje je prvi korak ka razumevanju i sviranju muzičkih dela. Bez obzira da li ste...

Recent Comments