Naslovna Vesti Mnoga vrata su zatvorena, društvene mreže sada su nova pozornica

Mnoga vrata su zatvorena, društvene mreže sada su nova pozornica

Društvene mreže sada su nova pozornica. Koncertne hale, pozorišne sale i bioskopi prazni su u većem delu sveta, ali nastupi broje na hiljade gledalaca.

U kontaktu sa publikom su i svetski muzeji. Muzej Orsej iz Pariza, Muzeji iz Firence, Berlina, Amsterdama. A najveće svetske zvezde izvode koncerte od kuće. Slično je i kod nas. 

Ako ste u dilemi koju knjigu, izložbu ili koncert da pogledate, preporuke stižu iz raznih delova sveta.

Miodrag Radonjić, glumac preporučuje knjigu “Monah Kalist”. 

“Upravo sam zbog ovog karantina i ostanka kod kuće izabrao taj naslov, zato što to je priča o jednom duhovniku koji je smešten u formu romana, nije dosadno. Mislim da je interesantno videti kroz koja iskušenja prolazi taj junak. U odnosu na iskušenje kroz koje mi prolazimo sada, to je zaista smešno”, rekao je Radonjić. 

Marija Karan, glumica, koaj se javlja iz Los Anđelesa kaže da su mnoga vrata zatvorena iz opravdanih razloga ali je internet prozor je otvoren.

“Stoga vam ja preporučujem da pogledate jednu virtuelnu izložbu umetnicu Luis Buržua na sajtu galerije, kao i knjigu o Bilu Kembelu”, rekla je glumica.

Pred publikom su i digitalne biblioteke, predstave Narodnog pozorišta u Beogradu, koje je omogućilo da se izraze želje preko njihovog sajta. Možete da posetite i 10 muzeja u Srbiji, a omogućen je i digitalni obilazak čak 60 muzeja širom sveta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Advertisment -

Most Popular

Zdravi obroci dostava: Brza i ukusna rešenja za Vašu zdravu Ishranu

U današnjem brzom ritmu života, održavanje zdrave ishrane postaje izazov, a balansiranje između poslovnih obaveza, porodičnih aktivnosti i fizičkih vežbi često ostaje nedostižan cilj....

Dodatna računarska oprema

U današnjem digitalnom dobu, računari su postali središnji deo našeg svakodnevnog života. Bilo da radimo od kuće, igramo video igre, ili jednostavno surfujemo internetom,...

Zašto je vaša bezbednost i zaštita porodice bitna

Život je neizvestan, a misao o neplaniranim događajima i neželjenim situacijama može biti zastrašujuća. Nijedan od nas ne može predvideti budućnost, ali možemo preduzeti...

Šta nakon provoda?

Jutarnja kafa u boemskim kafićima Nakon uzbudljive noći provoda u Beogradu, možda vam je potrebno malo opuštanja i vraćanje u normalan ritam. Ništa ne može...

Recent Comments