Ležaljke i kreveti za pse

0
141
kreveti za pse

Sve više je kućnih ljubimaca koji stanuju sa nama u stanu ili kući, nego u kućici napolju. Zbog ovog je važno da im obezbedimo udobno mesto za spavanje. Faktori na koje treba obratiti pažnju pri odabiru kreveta za pse su veličina, oblik i materijal kreveta za pse.

Bez obzira da li vaš pas voli da leži na hladnom mestu ili više voli da se sklušča na krevetu, Hey Pillow ima sve vrtse kreveta i ležaljki. Okrugli, kockasti, mali ili veliki, ovde možete pronaći širok asortiman kreveta za vašeg krznenog prijatelja.

Odabir veličine kreveta za pse

Prilikom određivanja odgovarajuće veličine kreveta za vašeg psa, potrebno je uzeti u obzir par stavki. Izmerite psa od nosa do repa dok spava i dodajte još par santimetara kako bi bili sigurni da će mu ležaljka ili krevet biti 100% komotan.

kreveti za pse

Ukoliko imate štene bitno je da znate kolike će veličine biti kad poraste kako mu krevet ne bi bio mali za pola godine. Bilo bi dobro da uzmete veći krevet za štene, pa ukoliko mu bude hladno, možete dodati ćebe kako bi mu bilo toplije, a kada štene poraste, imaće krevet koji mu odgovara i na koji je već navikao.

Okrugli ili kockasti krevet?

Pronalaženje savršenog oblika za ležaljku za pse zavisi od navike spavanja vašeg ljubimca. Da li vaš krzneni prijatelj voli da ostane ušuškan tokom cele noći ili više voli da se proteže i raširi celom dužinom? Hay Pillow nudi dve vrste kreveta za pse. Okrugli krevet za pse ukoliko vaš ljubimac voli da se raširi celom dužinom ili kockasti ukoliko voli da se sklupča i spava ušuškano cele noći.  Širina spoljnjeg dela kruga može da se podešava zatezanjem i opuštanjem, tako da može da odgovara kako za male, tako i za pse srednje veličine.

Izbor pravog materijala

Hay Pillow jastuci su punjeni silikonskim kuglicama. Ovo je veoma važno jer ove kglice ne zadržavaju neprijatne mirise. Unutrašnji deo kreveta je izrađen od kepera, dok je spoljni deo od mebla. Ova kombinacija materijala garantuje da se neprijaktni mirisi neće zadržavati, a i dlake ljubimca se neće tako lako lepiti i zadržavati na krevetu.

Sad kada znate sve bitne stvari pri odabiru kreveta za vašeg ljubimca, spremni ste da pronađete njegovo idealno mesto za odmor i spavanje.