-5.7 C
New York City
Friday, February 21, 2020
Home Sport Zvezdini juniori za RTS: Korak po korak do elite

Zvezdini juniori za RTS: Korak po korak do elite

„Uspeh je naravno, ali ono što smo prošli kroz ove godine i nije bilo za neočekivati, dobar rad se isplati”, rekao je Dragan Mladenović, direktor omladinske škole.

“Očekujem da ćemo dobiti odbrog protivnika, voleo bih da igramo kod nas, ali polako . Korak po korak , kao i do sada, ono što smo napravili je uspeh i sve preko je ćar”, kaže Mladenović.

“Malo ko je verovao u nas, jedino mi u sami sebe i naš stručni štab. Obestinila nam se želja, prošli smo dalje u osminu finala, čeka nas elita svetskog fudbala”, ocenio je Andrija Katić.

“Iz meča u meč rastemo kao tim, raste nam samopouzdanje. Utakmica sa Šerifom bila je teška, uspeli smo da budemo bolji, stvorili više šansi, lopta nije htela u regularnom toku, pa su penali odlučili. Sada očekujemo žreb, pa da se spremimo za naredni meč”, rekao je Aleksa Marić.

Žreb za osminu finala biće održan u Nionu u petak od 13.00 časova. Ono što je sigurno je da neće biti Bajern iz Minhena.

Utakmice su na programu 3. I 4. Marta.

Crveno beli juniori ostvarili su najbolji rezultat jednog kluba iz Srbije u ovom takmičenju. Ako se u obzir uzme činjenica da su prošlogodišnji polufinalisti Barselona, Čelsi i Porto ispali iz daljeg takmičenja ovaj uspeh je tim pre veći.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Svi bi trebalo da znaju ove stvari o seksu, a one se ne uče

Nema razloga da edukacija o seksu prestane nakon tinejdžerski dana, pogotovo ako je većina znanja nakon toga donete na osnovu filmova za odrasle. Nedavni...

Pravi magiju, a sigurno ga zapostavljate: Kako pravilno da koristite uvijač za trepavice?

Da li i vi posedujete uvijač za trepavice na koji ste zaboravili da postoji ili mislite da vam ne može pomoći? Ne pravite tu...

Ako ne volite da ih jedete, neka vam postanu “dnevna doza terapije”: Namirnice koje sprečavaju starenje

U borbi protiv preranog starenja, veliku ulogu igra hrana koju svakodnevno konzumiramo Ne kaže se džaba da zdravlje na usta ulazi. Prvi odraz stanja organizma...

Pravi magiju, a sigurno ga zapostavljate: Kako pravilno da koristite uvijač za trepavice?

Da li i vi posedujete uvijač za trepavice na koji ste zaboravili da postoji ili mislite da vam ne može pomoći? Ne pravite tu...

Recent Comments